Projecten

In de 80-er jaren is bij de firma Saval-Kronenburg veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van nieuwe voertuigen en systemen.
De MAC-09 S voor Israel, de SAV04 voor Schiphol en de MAC11 voor Maastricht. Het ontwikkelen van een serie TS-en voor de Nederlandse markt, op basis van de Kronenburg AH3Y-pomp en het Alusuisse aluminium opbouwsysteem.
De doorontwikkeling naar de HY-pomp en maar ook het ontwikkelen van diverse monitoren, poedersystemen, SVM-bijmengsystemen en testfaciliteiten.

In de 90-er jaren het ontwikkelen van een voertuigenassortiment voor de Nederlandse markt. TS-en en HVís op basis van de TS-Hedel. Ook pompsets, motorspuitaanhangers en componenten. De Magirus autoladder en de Bronto hoogwerker. En later de Metz autoladder. Allemaal topproducten.

Vanaf 2003 nauw samengewerkt met Rosenbauer International en daar het assortiment voor de Nederlandse markt verder uitgebouwd. Later het Rosenbauer pakket ondergebracht bij een Nederlandse agent.

Met de marktkennis en inzicht in de technische mogelijkheden is de expertise aanwezig om elk bedrijf dat zich op brandweergebied begeeft optimaal te kunnen adviseren en begeleiden.